Open plaatsen

Deze mooie mix van jonge enthousiastelingen en meer ervaren medewerkers staat klaar voor jou! Elk van hen is een waardige ambassadeur van onze organisatie. Er is ruimte om te luisteren naar jouw vraag.

Gaat het over ondersteuning bij wonen, dan nemen we je mee in onze werking in Gijzenzele of leggen we je uit waar we overal aan de slag zijn met het mobiele team. We vertellen je over onze nieuwe toekomst in Groot Bewijk. Gaat het over werken en vrije tijd? Dan leiden we je rond in ons semi-industrieel atelier en ons dagcentrum, of we tonen je waar overal onze begeleid werkers aan de slag zijn.

Met een persoonsvolgend budget kan je onmiddellijk starten in alle ondersteuningsfuncties: we hebben fysieke ruimte om te verblijven, er staan mensen klaar om je aan huis te ondersteunen, er zijn opportuniteiten in één van onze (semi-industriële) ateliers en de jobcoach staat klaar om jouw talent te leren kennen.

Wij zijn klaar voor jou, het enige wat jij moet doen is ons een seintje geven. Dat kan via 09/210 01 90 of info@debeweging.broedersvanliefde.be.

OP LOCATIE GIJZENZELE IS ER EEN VRIJE KAMER VANAF FEBRUARI 2021

Op onze locatie Gijzenzele beschikken we vanaf februari 2021 over een vrije kamer met een opp. van 21 m².

De kamer is voorzien van een wastafel en een hoog/laag bed (indien wenselijk). De ruimte heeft veel lichtinval en je hebt een brede uitkijk op de voorzijde van onze tuin en vijver.

Contacteer Bram De Landsheere bij interesse 09 210 01 90