Uniek woonproject Groot Bewijk

Groot Bewijk is een uniek woonproject van OC De Beweging en de Sociale Huisvestingsmaatschappij Denderstreek. Op de site Groot Bewijk komt een volledige nieuwbouw met 50 sociale appartementen en gemeenschappelijke ruimtes voor maaltijden, ontmoeting en dagactiviteiten. Dit op wandelafstand van de dorpskern Scheldewindeke. Je combineert een eigen woonplek aan sociaal huurtarief met 24 uur op 24 uur professionele zorg en ondersteuning. Hiervoor zet je je persoonsvolgend budget in.

Deze uitzonderlijke samenwerking met de Sociale Huisvestingsmaatschappij Denderstreek en het architectenbureau EVA Architecten BV is in volle ontwikkeling.

We houden je op de hoogte via deze website, onze facebookpagina, de website van Sociale Huisvestingsmaatschappij Denderstreek.

Bekijk alvast een filmpje van de buitenzijde van het gebouw. Benieuwd naar hoe een appartement eruit ziet? Ook dat kan aan de hand van een filmpje.

Interesse? Vragen?

Contacteer Vienna Van Herreweghe – coördinator
mail of 09 210 01 90

Op minder dan 500 meter van de levendige dorpskern

Scheldewindeke biedt heel wat mogelijkheden voor maatschappelijke participatie en inclusie. Er zijn buurtwinkels en bankkantoren, een postkantoor, bibliotheek, apotheek, een marktplein met wekelijkse markt, huisartsenpraktijken. Het dorp wordt beter bereikbaar via een nieuw en veilig fietspad. Ook zijn er al heel wat inspanningen geleverd om de toegankelijkheid voor rolwagengebruikers te verhogen.

Een gemeenschappelijke ruimte

Als bewoner van een sociaal appartement kan je terecht in een gemeenschappelijke ruimte voor ontspanning of een gezellige babbel tijdens het eten.

Een bruisend dagcentrum

Het dagcentrum wordt jouw werkplek en wil ook een buurtcentrum zijn waar je anderen kan ontmoeten.

Zorg en ondersteuning

Elk appartement kan voorzien worden van een oproepsysteem. Dit biedt je de mogelijkheid om één of meerdere begeleiders te contacteren die 24 uur op 24 uur aanwezig zijn voor gespecialiseerde en kwaliteitsvolle ondersteuning.

Heb je interesse in een aangepast en betaalbaar appartement?

Dan kan je je inschrijven voor een sociaal aangepast appartement bij SHM Denderstreek.
De 46 appartementen zijn rolwagentoegankelijk en hebben een eigen woonkamer, keuken, terras, 1 à 2 slaapkamers en een badkamer. De appartementen worden verhuurd onder het sociaal huurstelsel.

Voor meer info over de inschrijving kan je terecht bij katrien.beerens@debeweging.broedersvanliefde.be

Vier aangepaste appartementen (continu verblijf) verhuurd door OC De Beweging.