SPREEKT ONS VERHAAL JOU AAN? BEKIJK DE VACATURES.

LICHTHEID

Het heeft voor mij geen zin om echt na te denken waarom ik hier graag werk. Dan komt het allemaal wat beladen over. Het is juist de lichtheid die het aangenaam maakt om hier te werken.

Stefaan, begeleider Tehuis

SPONTAAN SOLLICITEREN? KRUIP IN JE PEN EN MAIL ONS JE BRIEF MET CV.

Werken in OC De Beweging

Aan de slag gaan in OC De Beweging is samen met de cliënten, collega’s en leidinggevenden inzetten op jouw competenties en talenten. Het is tegelijk deel uitmaken van een groep mensen die elk op hun eigen inspirerende manier meeschrijven aan ons verhaal.

Als medewerker ben jij aan zet. Samen stemmen we voortdurend af hoe je jouw talenten kan inzetten en verder ontwikkelen. Je krijgt de kans om te groeien in een dynamische organisatie waar integriteit, samenwerking en verantwoordelijkheid centraal staan. Om dit waar te maken bouwen we aan een talentgericht HR-beleid, op basis van het TMA-model (Talent Motivatie Analyse). TMA biedt de nodige handvaten om talenten van medewerkers te verbinden met de verwachtingen van de organisatie.

Happy@KOC

Omdat we niet enkel zorg willen dragen voor onze kinderen en jongeren maar ook voor elkaar hebben we in ons HR-beleid bijzondere aandacht voor jou als persoon. Daarom bieden we een sfeer van veiligheid en vertrouwen waar ruimte is voor openheid en feedback. Een positief evenwicht tussen draagkracht en draaglast zorgt voor energie en goesting.

Happy@KOC gaat over

  • zelfzorg in de zorg
  • energiegevers en energievreters
  • attent zijn voor elkaar

Interesse? Vragen?

Laat je horen bij onze coördinator Vienna Van Herreweghe
mail of 09 210 01 90