Waarom zoeken we steun?

Er zijn zo van die projecten die ontstaan op de werkvloer. Door bevlogen medewerkers die net dat ietsje meer willen, die durven dromen en kansen grijpen.

Andere projecten zijn inherent aan de organisatie. Maar als we dan out of the box willen denken of inzetten op duurzame ontwikkelingen zijn de gewone werkingsmiddelen soms ontoereikend. Terwijl we er soms net iets willen ‘uitspringen’. Vandaar!
Met de steun van jullie, via soms grote, maar vaak kleine bedragen, komen we er. Want we geloven in het vlindereffect. Dat van die vleugelslag in Australië die een orkaan veroorzaakt in Zuid-Amerika. Jouw vleugelslag brengt onze projecten in beweging!

Wat kan je doen?

Een storting die fiscaal aftrekbaar is

Je kan een bijdrage storten op rekening van VZW Projecten met nr  BE30 4400 3400 2111 met vermelding 7302193 OC De Beweging. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt je attest automatisch na afsluit van het kalenderjaar.

 

Een storting of maandelijkse permanente opdracht

Storten kan ook op rekening van het OC De Beweging met nr BE31 4469 6250 3155. Met een maandelijkse permanente opdracht kan je je steun spreiden. Indien nodig bezorgen we je een ontvangstbewijs, maar een fiscaal attest is hier niet mogelijk.

Trooperen

Bij je online aankopen passeer je even via Trooper.
Je stipt ons aan onder verenigingen en surft verder naar de shop van je aankopen. Zo pikken wij een graantje mee en jou kost het niks extra!

 

Giften in natura

Toestellen, meubilair, tombolaprijzen, … wat voor jou misschien niet nuttig meer is, maar wel nog in prima staat, kan ons toch soms vooruit helpen!

 

Vermelding bij een geboorte, jubileum of ander feest

Vermeld ons op het kaartje en laat onze cliënten zo een beetje mee feesten.

 

Vermelding in een testament

We denken er liever nog niet aan maar een schenking biedt interessante mogelijkheden voor goede doelen én erfgenamen. Meer info hierrond vind je op www.testament.be.